HOTEL ADMIRAL

ADMIRAL VINKOVCI

Kako se naš grad,Vinkovci , mogu pohvaliti da su najstarije europsko naselje tako se i mi možemo pohvaliti kako imamo bogatu povijest. Naime, zgrada hotela sagrađena je još davne 1938.g. ,te su se sva gradska događanja i okupljanja zbivala baš u našem hotelu. I danas Hotel Admiral u središtu je svih zbivanja. U našem hotelu održavaju se vjenčanja, kongresi, natjecanja, razne priredbe, krštenja, balovi, maturalne svečanosti…

Hotel Admiral u svom novo uređenom prostoru, obnovljenim sobama , restoranu, posebnim dvoranama i velikoj svečanoj dvorani svakodnevno Vam je na raspolaganju za sve Vaše prigode.

Ovisno o Vašim potrebama dvorane našeg hotela pogodne su za svadbene svečanosti, maturalne zabave, krštenja,modne revije, seminare, kongrese te poslovne sastanke.

Dika naše ponude vidljiva je u restoranu Admiral. Sve delicije tradicionalne kuhinje ovdje možete okusiti, počevši od najboljih slavonskih kulena i šunke, gotovih jela i deserta. A la carte ponuda je prilagođena europskoj kuhinji tako da na svaki zahtjev gosta na stolove iznosimo samo najbolje.

Očekuje Vas iskusno i srdačno osoblje, mirisi i okusi domaće kuhinje te brojni sadržaji za Vaš ugodan boravak u srcu Slavonije.

NAŠE BROJKE

10 000 + BROJ GOSTIJU
50 Broj soba
100 + Broj organiziranih događaja